Verschillende Netflix abonnementen

Blog Verschillende Netflix abonnementen

De echte Netflix liefhebbers weten vaak wel welke soorten abonnementen er beschikbaar zijn, maar het is toch goed om er nog wat over te lezen. Je hebt bepaalde dingen waar je graag naar kijkt, maar ook heb je waarschijnlijk een budget van wat je maximaal aan het abonnement uit wil geven. Goed om dat voor jezelf allemaal op een rijtje te zetten, dan kun je namelijk het abonnement kiezen wat echt bij jou past.

Begin bij de basis

Het eerste abonnement wat je bij Netflix kunt afsluiten is het basic abonnement. Zoals de naam al doet vermoeden is het ook basic, je krijgt namelijk toegang tot alle films en series die het platform jou te bieden heeft, en geloof ons dat zijn er echt heel veel! Daarnaast betaal je maar 7,99 euro per maand en daar krijg je veel voor. Het enige nadeel is dat je geen HD en Ultra HD hebt, ook kun je maar op een scherm tegelijkertijd kijken, maar is dat erg? Als je maar alleen bent bijv. dan is dat geen probleem en dan kun je voor een paar euro per maand veel kijken! De prijs kan wel per jaar verschillen dus houd dat even in de gaten, maar wel de moeite waard!

HD kwaliteit jouw voorkeur?

Als je een paar euro per maand meer uit wil geven, dan kun je alles in HD kwaliteit bekijken. Een ander bijkomend voordeel is dat je op twee schermen tegelijkertijd kunt kijken en dat allemaal voor maar 10,99 euro per maand.

Derde abonnement optie

Als laatste heb je nog het premium abonnement bij Netflix. Daarbij kun je in HD kwaliteit kijken maar ook in Ultra HD kwaliteit en dat is net wat beter. Een ander voordeel is dat je met vier mensen tegelijkertijd gebruik kunt maken van Netflix en dat voor maar 13,99 euro per maand.

Recente berichten